Untitled Document

 

Contactinformatie
 
Voor vragen, opmerkingen of aanvullingen kunt u altijd contact opnemen via de onderstaande gegevens.
 


Chrit Boonen (foto's)
telefoon: 0475-483418
e-mail: chritboonen@kpnplanet.nl

René Rutten (oorlogsverhalen)
telefoon: 0475-482523
e-mail: rjm.rutten@kpnplanet.nl

Truus en Herman van Kempen (knipsels, teksten, bidprentjes)
telefoon: 0475-483895
e-mail: hhmvk@xs4all.nl


 

 


 

Algemene informatie

Knipsels openen
Veel knipsels op deze website zijn opgeslagen als pdf. Om een pdf te bekijken moet het programma Adobe Reader op de computer geinstalleerd zijn. Dit is eenvoudig te downloaden (en daarna te installeren) via de volgende link: klik hier.

Knipsels bekijken
Bij het bekijken van knipsels met een pdf wordt deze standaard geopend in een pdf-kijker. Deze heeft een vaste afmeting. Mocht deze afmeting te klein zijn, dan is de pdf ook te bekijken in groot formaat. Klik hiervoor op de link "Klik hier om de pdf te bekijken in een apart venster.". De pdf opent dan in een nieuw venster.

 

 

Disclaimer

Veel van de knipsels op deze website zijn uitgeknipt uit dag- en weekbladen of zijn onderdeel van persoonlijke een collectie die iemand beschikbaar heeft gesteld. Veel van de knipsels gaan over een personen of personen uit de Peyer gemeenschap. Hierbij is vaak geen toestemming gegeven door deze persoon/personen om het knipsel te plaatsen, m.n. omdat deze website een verzameling is van reeds eerder geplaatste artikelen. Mocht iemand er moeite mee hebben dat een knipsel zonder zijn of haar toestemming is geplaatst, dan zal dit per direct worden verwijderd van de site nadat dit is doorgegeven aan de beheerder.

 
 
Webontwikkeling: Bart Golsteijn