batje.eu
Op deze pagina kunt u een berichtje achterlaten. Dit kan door op "gastenboek tekenen" te klikken.
 

 
Totaal aantal berichten: 95
 
Inge Minkenberg
uit Pey-Echt
Goedenavond,

Waar vind ik de Krantenknipsels?? Ik heb namelijk onderstaand verhaaltje geschreven, dat naar mijn mening op jullie site staat???

http://www.pejjerlandj.nl/krantenknipsels/knips els/2382_monumentje%20voor%20ongedoopte%20kinderen.pdf

G roet,
Inge Minkenberg

22-08-12 om 00:53| website | emailadres
 
Marlies de Veth-Evers
Ik ben per ongeluk op deze website terecht gekomen en heb er de namen en prentjes van een aantal gestorven fam.leden gevonden. Vooral dat van mijn Vader was erg confronterend.
Het is een prachtig naslagwerk waar werk voor is en wordt verricht.

29-07-12 om 18:47| website | emailadres
 
ad smets
L.S.
Ben in het huis tegenover het Bernarduscollege van Abdij Lilbosch geboren. Het huis staat er nog steeds, het college jammergenoeg niet meer.
Ik woonde daar van 1953 - 1956. Mijn vader
werkte op de boerderij van de abdij. Pater Aloysius was mijn heeroom. Hij heeft nog, samen met 2 broers, zelf op dat college gezeten, na de vroege dood van hun moeder. Pater Aloysius was gelukkig de enige die intrad. Een van de andere twee broers, is namelijk mijn opa geworden.
Ik geniet volop van uw prachtige website. Volop herkenning. Hartelijk dank hiervoor. Heb nog enkele foto's uit bovengenoemde tijd.

hartelijke groet.

11-07-12 om 19:45| website | emailadres
 
Leo Dircks
uit Springfield, OR USA
I like the history in this site of my town. Trying to remember the area as it was when I was young.

07-05-12 om 16:39| website | emailadres
 
Hans Vriens.
uit Swalmen
Hoi ..Mijn naam is Hans Vriens.en ik ben geboren in Echt.Mijn Oma had in Echt een foto zaak na de oorlog (Heesakkers) en daar was een fotograaf werkzaam met de naam Bčr Beunen..Maar zijn voornaam zal wel Albert of Gerard geweest zijn.
Bčr Beunen is omstreeks 1962 vertrokken naar Amerika om daar zijn intrede te doen als pater franciscaan, ik heb al vele pogingen ondernomen om er achter te komen wat er van geworden is of dat hij daar overleden is enz enz.
Dus misschien is het niet de juiste weg om iemand te vinden ,maar aangezien deze site door veel mensen in Echt en omgeving word gelezen waag ik toch een gokje als het mag.

Dus ik ben op zoek naar familie of mensen die hem gekend hebben Bčr Beunen fotograaf in Echt Bij de familie Heesakkers op de kapelaan goselingstraat .
Mijn Moeder was daar ook fotgrafe en wel Annie Heesakkers.
met vriendelijke groet Hans VRiens.

21-04-12 om 15:56| website | emailadres
 
 
Webontwikkeling: Bart Golsteijn